

Cytrynowa:
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna - 1582 kJ / 382 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 92,8 g
w tym cukry - 92,8 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
Pomarańczowa:
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1574 kJ / 370 kcal;
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 92,3 g;
w tym cukry: 92,3 g;
Białko: 0,1 g;
Sól: 0 g
Truskawkowa:
SKŁADNIKI
Cukier*, substancja żelująca: agar*, barwnik: sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1587 kJ / 373 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 93 g
w tym cukry - 92 g
Białko - <0,5 g
Sól - 0 g
Wiśniowa:
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1579 kJ / 372 kcal;
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 92,3g;
w tym cukry: 91,8 g;
Białko: 0,3 g;
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać.
Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając.
Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.