Takie dobre i takie polskie. Jabłka, z których tworzymy nasze soki pochodzą z odmian o miękkim i słodkim miąższu. To powoduje, że lekko, mętny sok stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej diety, zaspokajając pragnienie i głód. Jabłko to podstawowe źródło witamin z grupy B oraz witaminy C, a także błonnika pokarmowego. Owoc-klucz do zgrabnej sylwetki i zdrowia.
Sok powstał w wyniku bezpośredniego tłoczenia surowych owoców.
Przydatny do spożycia w 14 dni po otwarciu.
Smaki:
Jabłkowy: Skład 100% sok z jabłek (nie z koncentratu)
Jabłkowo-Gruszkowy: Skład: 50% sok z jabłek (nie z koncentratu), 50% sok z gruszki (nie z koncentratu)
Jabłkowo-Marchwiowy: Skład: 50% sok z jabłek (nie z koncentratu), 50% sok z marchwi (nie z koncentratu)
Jabłkowo-Porzeczkowy: Skład: 70% sok z jabłek (nie z koncentratu), 30% sok z porzeczek (nie z koncentratu)
Jabłkowo-Aroniowy: Skład: 80% sok z jabłek (nie z koncentratu), 20% sok z aronii (nie z koncentratu)
Wieloowocowy: Skład: 65% sok z jabłek (nie z koncentratu), 25% sok z gruszki (nie z koncentratu), 5% sok z maliny (nie z koncentratu), 5% sok z aronii (nie z koncentratu)